Larvik – Talgje

Me henta båten i Larvik 27. april og seilte derfrå laurdag 28. om morgonen. Båten hadde vore veldig godt ivareteken av forrige eigar Svein. Ellen og Tarald var med til Kristiansand, med overnatting i Grimstad. I Kristiansand kom Petter ombord og var los til Torvefjorden i Søgne, der han bur. Andre natta låg me i hamna der. Brikt var med derfrå og heim, med overnatting i Tananger.

Det vart lite segling. Enten var vinden i mot, eller så var det stille. Men turen gjekk veldig godt. Me nådde heimehamna i Gongstø tysdag 1. mai kl 11 i strålande sol. På brygga hadde Ellen stelt i stand heimkomingsfest 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.