Larvik – Talgje


Me henta båten i Larvik 27. april og seilte derfrå laurdag 28. om morgonen. Båten hadde vore veldig godt ivareteken av forrige eigar Svein. Ellen og Tarald var med til Kristiansand, med overnatting i Grimstad. I Kristiansand kom Petter ombord og var los til Torvefjorden i Søgne, der han bur. Andre natta låg me i hamna der. Brikt var med derfrå og heim, med overnatting i Tananger.

Det vart lite segling. Enten var vinden i mot, eller så var det stille. Men turen gjekk veldig godt. Me nådde heimehamna i Gongstø tysdag 1. mai kl 11 i strålande sol. På brygga hadde Ellen stelt i stand heimkomingsfest 🙂

This slideshow requires JavaScript.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: