På heimveg


Tilbake i Tana, for ein kort stopp før flyet går i natt. Eg vert meir og meir fasinert av dette landet og alt eg ser og høyrer. Det er ulikt alt anna eg har opplevd før! Skal laga ein biletserie når eg er vel heime og har fått gått gjennom det eg har på harddisken.

Eg reiser heim med ei oppleving av å få vera med på noko viktig og full av inntrykk og tankar etter å ha møtt mange flotte menneske. Håpar det kan verta noko av planane me har diskutert desse to vekene.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: