Fianarantsoa


Fianarantso – Fianar. Dei har lange namn på Madagaskar men kortar dei som regel ned i daglegtale. Me kom til denne byen som ligg omlag 400 km sør for Tana, langs vegen. Det tok tolv timar å køyra, fordelt på to dagar. Dette er hovudvegen som går gjennom Madagaskar frå nord til sør.

Namnet tyder Staden der ein lærer å verta god. Flott namn! Me er her for å diskutera planar for å utvikla undervising og læring ved universitetet, knytta til eit bachelorprogram i bærekraftig turisme. Skal vera her til onsdag, då set me kursen nordover igjen.

Eit par bilete frå byen:

This slideshow requires JavaScript.


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggarar likar dette: