Ferdig i Tana for denne gongen


Nå har me hatt tre dagar med interessante og utbytterike møte med universitetet i Tana, institutt for engelskstudier. I dag konkluderte me med kva me skal jobba med fram til eit nytt møte i februar. Då planlegg me ein workshop i Antsirabe, saman med dei to andre partnarane, Universitetet i Fianarantsoa og Universitetet i Bergen. Dersom me får innvilga søknaden om såkornmidler, vel å merka!

Tore og eg bur i nærleiken av staden der me har hatt møta og har gått til jobb i smale og tett traffikerte gater. Me måtte også innom ein butikk og få kopiert eit dokument til neste runde med møter i Fianar (Fianarantsoa).

I morgon, torsdag, reiser me sørover mot Fianar, med overnatting i Antsirabe.

This slideshow requires JavaScript.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: