Ferdig i Tana for denne gongen


Nå har me hatt tre dagar med interessante og utbytterike møte med universitetet i Tana, institutt for engelskstudier. I dag konkluderte me med kva me skal jobba med fram til eit nytt møte i februar. Då planlegg me ein workshop i Antsirabe, saman med dei to andre partnarane, Universitetet i Fianarantsoa og Universitetet i Bergen. Dersom me får innvilga søknaden om såkornmidler, vel å merka!

Tore og eg bur i nærleiken av staden der me har hatt møta og har gått til jobb i smale og tett traffikerte gater. Me måtte også innom ein butikk og få kopiert eit dokument til neste runde med møter i Fianar (Fianarantsoa).

I morgon, torsdag, reiser me sørover mot Fianar, med overnatting i Antsirabe.

This slideshow requires JavaScript.


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggarar likar dette: